Diferenţa a fost făcută de rezerve

Diferenţa a fost făcută de rezerve
ORADEA – Epuizaţi după finalul încins de meci, cei doi antrenori au încercat să facă o analiză la rece a partidei. „Ne aşteptam să fie un meci de uzură, deoarece şi noi veneam după o serie de insuccese”, a recunoscut antrenorul Piteştiului.

George Ziguli şi-a evidenţiat rezervele, cele care în opinia sa au fost decisive în stabilirea formaţiei câştigătoare. „Cred că diferenţa a fost făcută de faptul că noi faţă de Oradea avem bancă. Noi avem trei-patru rezerve care pot juca la orice nivel, doar trebuie să fie într-o formă sportivă bună”, a spus Ziguli. Nu în ultimul rând, tehnicianul oaspete l-a remarcat pe slovenul Bellina. „Are o mână excelentă. Cu siguranţă veţi mai auzi de el.”
Antrenorul Kósa Zoltán a început conferinţa de presă prin a-şi felicita jucătorii pentru dăruirea cu care au jucat şi a precizat că partida a fost pierdută datorită lipsei de concentrare la aruncările libere. „Diferenţa de un punct se regăseşte la aruncările libere, unde avem un procentaj dezastruos. Această situaţie e încă de la începutul campionatului, şi ştim asta. Diferenţa a mai fost făcută şi de cele două faulturi tehnice care s-au dat pentru Djordjic”, spune Kosa.
Tehnicianul CSM-ului recunoaşte că deja se gândeşte la construirea unei echipe pentru sezonul următor şi speră să nu se ajungă la retrogradarea formaţiei sale. „Deja mă gândesc la o echipă pentru la anul şi aş vrea să riscăm, să încercăm să jucăm mai mult cu jucătorii români care vor rămâne şi sezonul următor la Oradea. Mi-e teamă însă că într-o zi nu o să mai pot să-mi continui meseria”, a încheiat Kósa.

Nutiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase