Digi-parcarea, in licitatie

2Comentarii
Digi-parcarea, in licitatie
Anunţul de lansare a licitaţiei pentru cea de-a doua parcare etajată din Oradea a fost publicat în sistemul electronic, pe SEAP, anunţă Administraţia Domeniului Public (ADP).

Ca şi parcarea supraetajată din spatele Tribunalului, şi acest proiect este derulat de Municipalitate tot prin ADP. Similară este şi forma de finanţare a construcţiei – constructorul suportă costul până la finalul şantierului, iar apoi îşi va recupera banii în rate semestriale egale, de-a lungul a trei ani. Plata ar trebui să înceapă la şase luni de la finalizarea investiţiei. Aşa sună condiţiile financiare ale lucrării, aprobate de consilierii locali anul trecut. Costul lucrării, estimat la 6,7 milioane euro va fi suportat de Primărie şi de RCS RDS proporţional cu suprafeţele de teren deţinute pe platoul din stada Independeţei, folosit acum ca parcare – 70% Primăria şi 30% RCS RDS. După acelaşi raport se vor împărţi şi cele 460 de locuri de parcare care se doresc a fi construite.

Aranjamentul financiar este valabil pentru costurile suportate de Primărie, spune Eduard Florea, şeful Direcţiei Economice din Primărie. Pentru partea care revine partenerului, plăţile ar urma să se facă la 30 de zile.

Propunerea arhitecţilor păstrează varianta de amenajare a malului Crişului în trepte până la luciul apei şi cu linia de tei care mărgineşte şi acum strada Independenţei.

„Licitaţia va avea loc în data de 9 aprilie 2013. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 aprilie 2013, ora 10:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaţi zi, ora 13:00, la sediul ADP din Piaţa Independenţei, nr. 21”, se arată în comunicatul de presă al Municipalităţii.



2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor