DIICOT Oradea are un post liber

De Otilia Șandor
4Comentarii
DIICOT Oradea are un post liber
Mai multe posturi sunt scoase la concurs de către Direcția de Investigație a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată șiTerorism (DIICOT).

Dintre cele 10 posturi scoase la concurs, unul este pentru DIICOT Oradea și are titulatura: funcţie publică de execuţie vacantă de specialist pentru efectuarea constatărilor în domeniul sistemelor informatice (funcţie publică specifică asimilată cu funcţia publică generală de consilier, grad profesional superior).

De reținut că pentru toate cele 10 posturi libere din țară, inclusiv pentru cel de la Oradea, concursul se va susține la București și cuprinde mai multe etape: selecția dosarelor, proba suplimentară de testare a competenţelor specifice necesare exercitării funcţiilor publice, în data de 26 iulie 2018, începând cu ora 10, proba scrisă, la data de 30 iulie 2018, ora 10,00, interviu – la o dată ce va fi comunicată la momentul afişării rezultatelor probei scrise.

Pe site-ul oficial al instituției, www.diicot.ro, sunt afișate toate informațiile referitoare la concurs, de la condiții pentru înscriere până la probele de concurs și rezultate. Relaţii suplimentare pot fi date de către specialist Preda Monica, la numărul de telefon 0214123225/0214123226, fax 0213111984, adresa de email: bru_diicot@mpublic.ro4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor