Din 2007 şi UCMotors

1Comentariu
Din 2007 şi UCMotors
REŞIŢA – Pentru anul care urmează, Grupul U.C.M. îşi propune o serie de noi activităţi care să-i îmbunătăţească imaginea.UCMetal este una din societăţile care va face parte din grupul U.C.M., începând cu anul viitor şi care va fi condusă de Augustin Pastor.

„Grupul Inet AG a decis înfiinţarea unei noi societăţi deoarece activitatea companiei trebuie diversificată. Nu ne putem baza în continuare doar pe ceea ce am făcut dintotdeauna. Trebuie să ne reinventăm constant“, a declarat acesta. În această perioadă, se lucrează la planul de afaceri care va fi prezentat asociaţiei acţionarilor, spre aprobare, în decursul lunii ianuarie.

Cât despre activitate, alături de producerea de utilaje pentru firma SAERO, în prezent se caută noi colaboratori. „Suntem în discuţii cu potenţiali clienţi din Austria, Germania Elveţia şi Franţa“, a adăugat Pastor.

Produs pentru tineri

Un alt proiect al grupului U.C.M. este societatea UCMotors. Deocamdată este în faza de fezabilitate şi se aşteaptă feedback-ul pieţei. UCMotors va fi construită pe platforma Mociur şi îl va avea ca director pe Marius Mihăilă. Ca domeniu de activitate, se va ocupa cu producţia de motociclete şi scutere. „Scopul nostru este de a ajunge lideri pe piaţa românească în acest sector.

De asemenea, vrem să ieşim şi pe piaţa europeană. Target-ul nostru este segmentul tinerilor şi vrem să atingem acest target prin practicarea unui preţ cât mai accesibil“, a declarat Mihăilă.În perioada sărbătorilor de iarnă, salariaţii U.C.M. vor primi, alături de concediul de două săptămâni şi tichete cadou în valoare de 1 milion de lei. De asemenea, cei peste 3000 de copii ai angajaţilor vor primi şi clasica pungă de Crăciun cu dulciuri şi un cadou surpriză.

Doina Rolea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor