Din cauza baschetului, Pink Martini se muta la Filarmonica

De Zoltan Varga
Din cauza baschetului, Pink Martini se muta la Filarmonica
Anunţat iniţial pentru Sala Olimpia, concertul orchestrei Pink Martini- programat pentru data de 28 mai, de la ora 20 – va avea loc la Filarmonica din Timişoara (Sala Capitol).

Necesitatea schimbării locului de desfăşurare a concertului este cauzată de calificarea BC Timişoara în finala Diviziei A şi suprapunerea meciului de acasă cu concertul Pink Martini, meci care se poate desfăşura doar la Sala Olimpia. Din această cauză, Hotărarea Consilului Local nr. 73 din 28.02.2012, prin care se „atribuia în folosinţa cu plată a Sălii Olimpia în vederea desfăşurării concertului Pink Martini”, nu poate fi pusă în aplicare. Conducerea Filarmonicii BANATUL Timişoara a avut bunăvoinţa de a pune la dispoziţie Sala Capitol, în aceeaşi dată, pentru desfăşurarea concertului.

Biletele deja emise rămân valabile pentru spectacolul de la Sala Capitol, deţinătorii acestora urmând a primi primele locuri conform categoriilor de bilet achiziţionate.

„La faţa locului aceste bilete vor fi echivalate cu noile locuri din sală. Pentru ca acest proces să decurgă cât mai eficient, îi rugăm pe posesorii de bilete să trimita un mail, în măsura în care le permite timpul, la adresa sesizari@plai.ro, cu locurile actuale. Vor primi un răspuns în care vor fi specificate locurile echivalate. Ne cere scuze pentru această inconvenienţă şi vă asigurăm că am făcut tot posibilul pentru a susţine acest concert. Deşi această schimbare nu este tocmai bine venită pentru noi, transmitem tot suportul nostru către echipa BC Timişoara şi sperăm să aduca o victorie oraşului“, spun organizatorii acestui concert.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !