Din nou la scoala, incep inscrierile pentru BAC

Din nou la scoala, incep inscrierile pentru BAC
Elevii si studentii reincep luni, cursurile, dupa o saptamana de vacanta. Elevii mai au inca 6 saptamani de scoala pana pe 13 iunie; exceptie fac cei dintr-a VII-a, pentru care scoala se incheie pe 6 iunie.

Si tot incepand de luni liceenii din ultimul an au la dispozitie o saptamana pentru a se inscrie la examenul de bacalaureat.

La acest examen se pot inscrie atat candidatii din seria curenta, cat si cei din seriile anterioare care nu au promovat acest examen. Inscrierea candidatilor la bacalaureat se va face prin fisa tip informatizata, la secretariatele liceelor. Pentru candidatii din seria curenta tabelele de inscriere sunt intocmite de profesorii diriginti, in conformitate cu evidentele din licee.

Tabelele vor cuprinde optiunile pentru probele de examen, precum si semnatura elevilor. Inscrierea candidatilor care si-au schimbat domiciliul in alta localitate, mentionata in cartea de identitate, se poate face la o unitate de invatamant stabilita de comisia judeteana de bacalaureat.

Candidatii care au participat, dar nu au promovat bacalaureatul in sesiunile de examen organizate incepand cu anul 2003, pot solicita la inscriere recunoasterea unor probe promovate in sesiunile desfasurate in perioada amintita.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !