,,Din suflet pentru suflet!” la Aleșd

,,Din suflet pentru suflet!” la Aleșd
© La Casa Copilului și Tineretului „Kajanto Maria” Foto: Diana Popa
Cu mai puțin de o săptămână în urmă, elevii clasei I step by step de la Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman” din Aleșd, alături de doamnele învățătoare Diana Popa și Elena Pașcalău, desfășurau cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun sub deviza ,,Din suflet pentru suflet!”.

Târgul și expoziția cu vânzare de prăjituri, obiecte decorative, felicitări și creații de Crăciun confecționate de copii, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. „Dacă anul trecut, în urma primei ediții a Târgului de Crăciun, elevii au adus zâmbete și lacrimi de bucurie pe fețele vârstnicilor de la Centrul Dumbrava- Șuncuiuș, anul acesta și-au îndreptat privirile și gândurile către copiii de la Casa Copilului și Tineretului «Kajanto Maria» din Aleșd.

Târg de Crăciun Foto: Diana Popa Târg de Crăciun Foto: Diana Popa ©

Din suma de bani strânsă, elevii au oferit fructe, alimente și dulciuri copiilor, reușind astfel să le aducă o mică bucurie în pragul Sărbătorilor de iarnă”, spune învățătoarea Diana Popa. Astfel de activități desfășurate în scop caritabil au menirea de a-i face pe elevi mai buni și mai darnici față de semenii lor în pragul sărbătorilor și nu numai. ,,«Din suflet pentru suflet!» este un proiect educativ care dezvoltă spiritul de solidaritate și generozitate al copiilor, motiv pentru care intenționăm să-l desfășurăm an de an în preajma Crăciunului și a Sărbătorilor pascale. Ne bucurăm de tot sprijinul părinților, dar și al conducerii Colegiului Tehnic ,Alexandru Roman din Aleșd, reprezentat de doamna director Vasile Valeria, cărora le mulțumim pe această cale”, a mai spus Diana Popa.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !