Din suflet pentru un suflet

19Comentarii
Din suflet pentru un suflet
CAMPANIE HUNEDOARA EXPRES
DEVA - Un tânăr în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Grupul Şcolar Dragomir Hurmuzescu din Deva, se află, de opt săptămâni, în comă de gradul III la o clinică din Timişoara.

La această dată starea lui Ovidiu este încă gravă iar medicii de la Timişoara doresc să-l transfere la o clinică din Austria. Există însă o problemă. O zi de spitalizare costă aproximativ 1.000 de euro. Iar Ovidiu nu o mai are decât pe mama sa. O femeie sfâşiată de durere ale cărei posibilităţi financiare sunt limitate.
Tocmai de aceea, dorind să o ajute, colegii lui Ovidiu şi profesorii acestuia au reuşit să strângă 1.800 de lei. Şi asta pentru că toţi îşi doresc ca Ovidiu să revină printre ei. „Este cel mai cuminte elev din clasa lui. Nu are tată iar mama sa a avut o grijă deosebită de el. Nu pot să mă gândesc la faptul că acest copil nu va supravieţui. Merită ajutorul tuturor„ a declarat Carmina Buhoş, diriginta lui Ovidiu.

Dăruiţi speranţă unei mame
Hunedoara Expres face un apel tuturor celor care doresc să aducă o rază de speranţă în sufletul unei mame răvăşite de durere. O mamă care de opt săptămâni aşteaptă ca Ovidiu să-i vorbească şi să-i zâmbească din nou. Se apropie Crăciunul şi fiecare dintre noi are şansa de a dovedi că poate dărui. Orice ajutor financiar este binevenit. Numărul contului unde se pot face donaţii este RO 55 RNCB 031 80182453 0001, BCR Timişoara; Rodica Boldor.19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor