Dinamo s-a chinuit la Dunare

Reactualizat la:
Dinamo s-a chinuit la Dunare
Specialista Cupei, Dinamo, s-a calificat greu, dupa ce gazdele au ratat un penalty la 0-0. Detinatoarea trofeului s-a chinuit 90 de minute ca sa invinga o anonima a Diviziei B.

Golul calificarii, marcat de Grigorie (51), a picat contrar cursului jocului, galatenii irosind prin Cl. Stan, cu 2 minute mai devreme, o lovitura de pedeapsa. Andone s-a temut si a trimis pe teren cea mai buna echipa pe care o putea alinia.

Chiar si asa, Dinamo a parut surprinsa de replica viguroasa a gazdelor, care au ratat doua bune oportunitati de a deschide scorul prin Cl. Stan (11) si Neni (13).

Scapati cu bine de iuresul, “Cainii” au echilibrat jocul, dar nu au periclitat serios decat o data buturile aparate de Stoicescu, prin Tamas (31). Dupa pauza, Dunarea era sa dea marea lovitura prin Cl. Stan (49). Atacantul dunarenilor a ratat, insa, o lovitura de pedeapsa acordata la un fault al lui Galamaz asupra aceluiasi Cl. Stan.

A fost momentul psihologic al partidei, oaspetii reusind aproape imediat (51) sa deschida scorul in urma unui corner, prin Grigorie.

Apoi, “ros-albii” au inghetat rezultatul, jucand mai mult cu gandul la derby-ul de duminica din campionat, cu Rapid. Astfel, pana la final, singurele ocazii cat de cat mai importante le-au apartinut lui Iovita (90), respectiv V. Munteanu (90+1).

Onlinesport.ro