Dineu pentru copiii cu probleme

Dineu pentru copiii cu probleme
Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi.

Asociaţia „Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor aflaţi în dificultate”, cunoscută cu numele de „Piticot”, organizează joi, 9 septembrie, de la ora 17:00, la restaurantul Scorilo’s, un eveniment filantropic care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu probleme grave de sănătate. Evenimentul va cuprinde un dineu şi un spectacol de muzică, susţinut de Robi şi Natalia (elevi la Şcoala de Arte din Oradea), o prezentare de modă, respectiv coafură, realizată de stilistul Alina Crişan. La finalul spectacolului va fi organizată o licitaţie de lucrări de artă plastică, realizate de artişti români consacraţi. Motto-ul acestei manifestări este „Nu fi indiferent, ajută copiii aflaţi în dificultate şi fără suport financiar!”.

Sensibilizare

„Evenimentul de toamnă «Piticot» are ca obiectiv sensibilizarea companiilor din Bihor şi a orădenilor, faţă de copiii bolnavi, cu dizabilităţi, săraci şi a celor aflaţi în dificultate. Scopul evenimentului este prezentarea cazurilor umanitare şi strângerea de fonduri pentru copiii cu probleme grave de sănătate. Denisa, Sebastian, Daria, Maria, Andrei, Alex, Damian, Elisei, Bianca, Lucian, Radu, Adina, Iasmina, Stefan, sunt doar câteva prenume pe care toţi dintre noi le folosim în fiecare zi. Părinţii acestor copii, aflaţi evidenţele organizaţiei noastre, pronunţă de fiecare dată prenumele copiilor lor cu o durere mare în suflet. Orădenii sufletişti care doresc să sprijine acest eveniment o pot face participând la această seară de gală. Ei trebuie să confime participarea la numărul de telefon 0728/57.28.79, până în 3 septembrie, inclusiv ”, a declarat Dorel Puchianu, coordonator evenimente în cadrul Asociaţiei „Piticot”.

Asociaţia Piticot îşi propune să acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilităţi, săraci, precum şi oricărui copil aflat în dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale şi spirituale.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !