Dinu Gheorghe ar pleca si nu prea

Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi, Dinu Ghoerghe a anuntat ca doreste sa isi depuna demisia din fruntea Rapidului. El nu a specificat insa cand, dand impresia ca se agata de meciul cu Feyenoord ca inecatuld e pai.

Unul dintre mesajele conferintei a fost ca, fara sprijinul si implicarea lui George Copos, Rapidul nu a mai aratat unitatea si forta necesara, transformanduse intr-o echipa slaba. “Nu am avut sprijinul necesar de la George Copos”, a declarat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a declarat ca a avut o discutie intre el si George Copos, in care el a cerut sa fie lasat liber. A fost lasat si a afirmat ca a avut piedici din interiorul clubului care nu l-au lasat sa faca treaba.

 ”Am încredere în antrenori şi jucători”, a menţionat Dinu Gheorghe. În ceea ce priveşte returul cu olandezii de la Feyenoord, preşedintele clubului din Giuleşti a precizat că îşi doreşte o calificare deoarece echipa merită această performanţă.

“După eşecuri sau semieşecuri, jucătorii au avut mereu puterea să revină”, a declarat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a declarat ca rezultatele slabe ale Rapidului au fost cauzate in parte si de greselile de arbitraj. Prezent la TV Sport intr-o interventie telefonica, preseintele CCA, Ion Craciunescu, a declarat ca “nu s-au comis greseli de arbitraj contra Rapidului. Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu gresesc, ei trebuie sa isi caute greselile in propria ograda”.

O demisie care inaintea meciului cu Feyenoord nu isi avea rostul. Plecarea lui Vama vine la o zi dupa ce Copos l-a atacat dur. 

Răzvan Lucescu, antrenorul principal al echipei, a spus la rândul său că tendinţa sa de a nu comenta arbitrajul a fost catalogată drept “prostie”. El a spus: “Am crezut într-o dreptate în România, dar ea nu există”. În continuare, Răzvan Lucescu a făcut o trecere în revistă a meciurilor în care conducătorii de joc au dezavantajat echipa feroviară sau a oferit avantaje adversarilor. 

Atacantul Daniel Niculae, prezent la conferinţa de presă, a declarat că pentru el obiectivele sunt acum obţinerea unei calificări în faţa olandezilor de la Feyenoord, Cupa României care se joacă, precum şi Campionatul Diviziei A, competiţie ce se desfăşoară până în ultima etapă.

Onlinesport.ro