Diplome pentru absolvenţii şcolii de vară

Diplome pentru absolvenţii şcolii de vară
ORADEA - În perioada 14-19 iulie Facultatea de Ştiinţe Economice din Oradea a derulat proiectul Şcolii de vară cu tema „Managementul destinaţiei turistice”, iar azi a fost momentul în care absolvenţii cursurilor să îşi primească diplomele de participare la curs.

„Cursurile din acest an s-au axat pe contextul euroregional al destinaţiei turistice, iar acum vom înmâna diplomele de participare la Şcoala de vară pentu toţi cei 27 de participanţi”, a anunţat prof. Anca Dodescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice. Diplomele au fost împărţite de prof. Elena Botezat, prodecanul facultăţii şi de lectorul elveţian Andreas Wittmer.

Manifestarea se află la cea de-a doua ediţie, fiind derulată prin parteneriatul între bihoreni şi elveţienii din cantonul şi de la Universitatea St. Gallen. Cursurile de formare au fost susţinute de o echipă de profesori de la Universitatea St. Gallen din Elveţia, cu sprijinul Facultăţii de Ştiinţe Economice din Oradea, lectorul principal al şcolii fiind dr. Andreas Wittmer.

Planuri de viitor

Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice a subliniat că proiectul şcolii de vară nu se opri la ccea de-a doua ediţie şi că deja se pun bazele ediţiei cu numărul trei, cea pentru anul viitor. Andreas Wittmer s-a arătat impresionat de implicarea studenţilor şi a participanţilor la seminarii şi s-a declarat mulţumit de bagajul de informaţii cu care absolvenţii şolii de vară au rămas.

„Pentru anul viitor am putea să ne axăm pe probleme legate de servicii şi de marketing pentru a îmbunătăţi cursul. Mai mult am dori să ducem cursanţii în unele dintre destinaţiile turistice din Elveţia pentru a avea temrne de comparaţie cu ce se întâmplă aici”, a anticipat Andreas Wittmer posibilităţile pentru anii următori.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !