Direcţia 5 a concertat la ERA Shopping Park

3Comentarii
Direcţia 5 a concertat la ERA Shopping Park
Cu ocazia aniversării unui an de la deschidere, ERA Shopping Park, a oferit tuturor clienţilor săi un concert extraordinar Direcţia 5.

Preţ de o oră şi ceva ,cu mic cu mare, clienţii, s-au adunat în faţa unei scene special amenajate şi au ascultat piesele celor de la Direcţia 5. Cei mai înfocaţi fani au şi cântat alături de trupă iar la final câţiva norocoşi au primit CD-uri şi s-au putut fotgrafia cu membrii trupei.

Începând de joi (11 martie), ERA devine povestitorul copiilor

Pentru că CERE BELLO este prima rețea de librării dedicate exclusiv copiilor cu o tradiție pentru activități conexe: vizionarea de filme pentru copii, crearea unui spațiu de lucru, posibilitatea de a testa jocurile, ERA Shopping Park a ales ca serile de poveste pentru micuții orădeni să se desfășoare aici, în fiecare joi de la ora 18.30, într-un spațiu dedicat copilăriei, curiozității și exuberanței celor mici.

Vineri începe stagiunea distracției la ERA Shopping Park

Serile de vineri vor fi adevărate regaluri de teatru. Magazinele vor deveni scena actorilor, iar dumneavoastră le veți fi publicul. Încă din vechime, mici scenete de teatru puteau fi vizionate în piețele publice. Și cum centrele comerciale au luat astăzi locul piețelor din vechime și negustorii sunt în prezent adevărate branduri, nu ne-a mai rămas decât să declarăm deschisă, începând cu ora 19, Stagiunea Distracției la ERA Shopping Park.

În fiecare duminică, proiecții și dezbateri cinematografice la ERA Shopping Park

Zilele de duminică vor fi dedicate, exclusiv, cinematografiei. Pe lângă proiecțiile de desene animate dublate, de la 11, dedicate copiilor, ERA le oferă orădenilor, începând cu ora 18, posibilitatea ca, după o zi obositoare de cumpărături, să se relaxeze vizionând un film de box office. Totodată, membrii publicului vor avea posibilitatea chiar să comenteze cu ceilalți participanți impresiile avute despre actori, decoruri sau scenele importante din filmele proiectate. Vor participa, așadar, la mici “cenacluri” ad-hoc de cinematografie.

P.C.

Activităţi la ERA Shopping Park Oradea3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor