Direcţia a fost informată

2Comentarii
ORADEA - Jurnal bihorean a intrat în posesia celor două documente care atestă faptul că Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, condusă de Koncsek Zita, a fost informată de către şeful Centrului de la Cadea, Vasile Negruţ, despre faptul că clădirile şi terenul pe care funcţionează Centrul a fost revendicat.

„Prin prezenta vă înaintăm actele pe care le-am primit azi, 16 martie 2006, de la Primăria Oraşului Săcueni, prin care se solicită restituirea în natură sau echivalent pentru imobilul CASTEL şi a altor imobile, terenuri şi construcţii ANEXE acestuia”, se arată în adresa înaintată către DGASPC de către directorul Centrului de la Cadea, Vasile Negruţ. Ulterior, pe 27 iulie 2006, DGASPC e informată de către acelaşi Vasile Negruţ că „imobilul situat în localitatea Cadea, oraşul Săcueni, şi aparţinând Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională Cadea, denumit Castel, precum şi alte terenuri şi construcţii anexe sunt revendicate”. De altfel, procesul-verbal al Colegiului Director al Direcţiei, ţinut pe 28 iulie 2006, demonstrează că problema de la Cadea a fost luată în discuţie. Deci, directoarea Koncsek ştia. Ieri l-am întrebat pe domnul Kiss cum îşi explică că nu a fost informat în tot acest răstimp de revendicare. „De ce să ştiu? Doamna Koncsek are treaba ei la Direcţie, notificarea a fost depusă la Prefectură… Eu, de exemplu, nu am mai vorbit cu doamna directoare de luni de zile”, a răspuns şeful CJ.
Calin Corpas2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor