Directorii de banca Lucia Pojoc si Romeo Oanta, eliberati la recurs

2Comentarii
Directorii de banca Lucia Pojoc si Romeo Oanta, eliberati la recurs
Curtea de Apel Bucureşti a admis partial, joi, recursurile inculpaţilor din dosarul de evaziune în care sunt suspectaţi de complicitate şi conducătorii filialei orădene a Băncii Transilvania.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a înlocuit măsura arestării preventive a inculpaţilor OANŢĂ ROMEO MIRCEA, MELNICESCU ANDREEA şi POJOCA LUCIA ANA cu obligarea de a nu părăsi România, pe o perioadă de 30 zile , începând cu data punerii în libertate a inculpaţilor. Ca urmare, s-a dispus punerea în libertate de îndată a inculpaţilor OANŢĂ ROMEO MIRCEA, MELNICESCU ANDREEA şi POJOCA LUCIA ANA, dacă nu sunt reţinuţi sau arestaţi în altă cauză. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi ţara, inculpaţii trebuie să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la organul de urmărire penală sau, după caz, la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi;

b) să se prezinte la organul de poliţie în a cărui rază teritorială locuiesc, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie, sau ori de câte ori sunt chemaţi;

c) să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar;

d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme;

e) să nu comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi şi martorii din cauză.

Instanţa a atras atenţia inculpaţilor că, în cazul încălcării cu rea-credinţă a acestor obligaţii, se va lua măsura arestării preventive.

În acelaşi dosar, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate recursurile declarate de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BUCUREŞTI şi inculpaţii ILIESCU MARIUS, GULIMAN AUREL, PURCEL VALERIU, VOICU CRISTINEL DANIEL, CONDRATOV DANIEL SERGHEI.

Reamintim că omul de afaceri Condrativ Daniel Serghei patronează firma de lubrifianţi auto Hexol, care are o unitate de producţie în comuna bihoreană Sântandrei, şi a mai condus şi firma orădeană Kondratov, producătoare a votcii omonime.

 

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor