Directorii, în examen

Directorii, în examen
Deva – Posturile scoase la concurs în judeţul Hunedoara pentru titularizarea pe post a directorilor de unităţi şcolare s-au ocupat în cea mai mare parte. La nivelul judeţului au fost scoase la concurs trei posturi de director general şi 12 pentru adjuncţi, 13 posturi de directori pentru şcolile generale, nouă posturi de adjuncţi pentru şcolile generale şi 11 posturi la grădiniţe.

Examenele de titularizare s-au desfăşurat săptămâna trecută, pe etape, de luni până joi, iar ieri s-au dat rezultatele finale.

La Deva au intrat pe post Sârbu Motântău la Colegiul Tehnic „Dragomir Hurmuzescu”, Dorin Lintz la Colegiul Naţional „Decebal”, Gabriel Scorpie la Liceul Teoretic „Traian”, Gabriela Pascu la Grup Şcolar „Grigore Moisil” şi Ildiko Emese la Grup Şcolar „Teglas Gabor”.

La şcolile generale din Deva au ocupat posturile Dana Popa la Şcoala Generală „Andrei Şaguna” şi Ladislau Daradics la Şcoala generală „Andrei Mureşanu”.

Examenele au conţinut mai multe probe: proba de legislaţie care a avut o pondere de 65 de puncte din 150, proba de traduceri din limba engleză sau franceză cu scriere sau editare pe calculator, prezentarea dosarului de activitate (curriculum vitae) şi prezentarea unui proiect managerial privind şcoala şi dezvoltarea şcolii.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase