„Disciplină şi angajament total”

1Comentariu
Sorin Ban e unul din tinerii care poate „exploda”
Sorin Ban e unul din tinerii care poate „exploda”
Cine nu se aliniază riscă să păţească precum Muscă, Opriceană sau Kelemen.

Antrenorul Ioan Petcu a dat jos milităria din pod. Epurările din această săptămână, sunt un ultim avertisment pentru acei jucători care nu se angajează total pentru FC Bihor. „Mesajul a fost transmis încă de la începutul pregătirilor şi a campionatului. Le-am atras atenţia că se pune accentul pe angajament şi ataşament faţă de club şi i-am avertizat că se vor lua măsuri. După cele trei jocuri, în urma unei analize făcute împreună cu conducerea executivă, am concluzionat că cele patru puncte puncte pierdute s-a datorat evoluţiilor slabe a patru-cinci jucători, împotriva a patru dintre ei luându-se măsurile cunoscute. Trebuie ca ceilalţi să înţeleagă că se aşteaptă mult mai mult de la ei. Cine nu vrea să se alinieze la disciplină şi angajament total se va exclude din colectiv. Sperăm ca cei tineri care vor intra să arate că se poate miza pe ei, iar primele semne bune au fost în repriza a doua cu U Cluj”, a sintetizat Petcu.

Cu doi „închizători”

Antrenorul cere răbdare, pentru că în ceea ce priveşte tinerii fotbalişti, există „garanţia că vor da tot ce pot şi sunt dornici să progreseze. Avem speranţa că aceşti tineri vor creşte şi vor deveni nucleul echipei”.

FC Bihor nu este scutită de problemele medicale, unul dintre ultimii accidentaţi fiind Florin Pop „jucător care a dat satisfacţie cu U Cluj şi ca mijlocaş dreapta şi ca fundaş stânga”, afirmă Petcu. Din lot vor face parte Balla, Ban, Butuc, Teşan plus juniorii Gavrilaş şi Remus Andor. Pentru partida cu Arieşul Turda, echipă care nu a acumulat încă nici un punct, staff-ul tehnic a gândit o formulă cu doi mijlocaşi la închidere, Filip şi C. Străuţ, primul având şi sarcini la construcţie.

Amendat cu 400 de euro, Bucur nu se va regăsi printre titulari, având totuşi şanse să fie cooptat în lotul de 18. „Titular nu va fi sigur, deoarece nu cred că se poate schimba aşa de repede. Rămâne ca Bucur să demonstreze la antrenamente dacă şi când va reveni în echipă. Avem pretenţii mari de la el şi el are pretenţii de la el, dar în cele trei meciuri jucate nu a avut nici o realizare. Nu putem să-i dăm şanse la infinit, dar de la el se mai aşteaptă, de aceea nu a fost luată o măsură radicală”, a explicat Petcu.

Despre transferuri

Antrenorul a precizat că staff-ul tehnic şi-a dat acordul pentru jucătorii nou veniţi şi că niciunul nu a fost impus. „Te mai şi poţi păcăli când faci transferuri. Toţi cei care au venit au fost în probe, iar timpul a fost scurt. Consider că nu ne-am înşelat prea mult. Pascal, Tânc şi Lupaşcu sunt jucători de bază şi de caracter, Străuţ a fost într-o formă mai slabă dar îşi va reveni. Cu Kelemen m-am înşelat, dar s-a întâmplat ceva cu el, deoarece în pregătiri a fost alt jucător”, opinează Petcu.

Teodor Biris1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor