Discotecă distrusă de interlopi

O banda de rromi au vandalizat doua cluburi din Salonta, distrugând mobilier, geamuri precum si un autoturism. Mai mult, agresorii au tâlharit casierul discotecii Oasis. Ordinea a fost restabilita prin interventia în forta a 25 de politisti cu cagule.

Un grup de indivizi de etnie rroma, condus de doi cunoscuti interlopi, au terorizat, sâmbata noapte, tinerii din discoteca Oasis din Salonta.

Banda de vandali au spart mobilierul si geamurile amplasamentului, provocând un prejudiciu de circa 15.000 de lei (150 de milioane lei vechi).

Mai mult, membrii grupului au agresat fizic mai multe persoane, printre care si pe casierul discotecii, M.M. (27 de ani), jefuit de suma de 700 de lei, banii rezultati din încasari.

Apoi, banda s-a îndreptat spre un alt local din municipiu, caruia i-au pricinuit daune de 1.000 de lei si unde au mai agresat 3 tineri distrugând si un autoturism.

Agresorii s-au risipit doar la interventia a 25 de politisti, inclusiv un echipaj de interventie rapida din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor.

În urma cercetarilor la fata locului, oamenii legii i-au identificat pe liderii bandei care, însa, au disparut de la domiciliu.

Astfel ca se întreprind verificari si investigatii în continuare pentru tragerea la raspundere penala a tuturor celor vinovati de savârsirea infractiunilor de distrugere, furt, ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala si asociere în vederea savârsirii de infractiuni.

 

Cristian Horgos