Discriminări la RDS&RCS

7Comentarii
Discriminări la RDS&RCS
ORADEA – O parte dintre orădeni se simt discriminaţi de societatea de telefonie şi cablu RDS&RCS. Concret, unul dintre abonaţii companiei, Gheorghe Rădulescu, spune că egalitatea practicată de RDS&RCS se aplică doar „la plata abonamentului şi mai puţin în cazul unor avantaje oferite de firmă aferente abonamentului TV”.

„Abonamentul RDS&RCS la cablu tv  îţi dă dreptul – în mod gratuit – la abonament telefonic, instalare, minute incluse, telefon fix cadou şi (mai nou) telefon mobil în custodei (avantaje evidenţiate şi în pliantele oferite de companie”, spune Gheorghe Rădulescu.

Casa e problema
Solicitând acordarea acestor avantaje, omul a fost refuzat pe motiv că locuieşte la casă, acestea acordându-se doar celor de la bloc, reţeaua fiind necorespunzătoare din punct de vedere tehnic. „Dacă doreşti totuşi, un abonament telefonic, contra cost – evident – acelaşi lucru este posibil imediat, toate impedimentele de ordin tehnic dispărând ca prin farmec”, se revoltă orădeanul. Acesta a solicitat atunci să i se dea un telefon mobil, care nu este condiţionat de reţeaua optică, dar, a primit răspunsul că „aşa sunt dispoziţiile, telefonul mobil este legat administrativ de cel fix”. Astfel, Gheorghe Rădulescu a ajuns, în cele din urmă, la concluzia că abonaţii de la case sunt „persona non grata pentru RDS&RCS”.

Contactaţi, cei de la RDS&RCS ne-au spus că se vor interesa despre ce este vorba şi s-ar putea ca, într-adevăr, să existe o problemă tehnică, ce ar împiedica introducerea telefoniei la adresa abonatului respectiv.

Dan Birta

Taguri:


7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor