Dispare taxa de cazier!

1Comentariu
Dispare taxa de cazier!
Poliţia Bihor anunţă că de la 1 februarie 2017 se elimină taxa de 10 lei pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar.

Prevederea este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Poliţiştii au explicat că prin Legea nr. 1/2017 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, ce intră în vigoare la data de 1 februarie 2017, a fost abrogată prevederea referitoare la încasarea taxei în cuantum de 10 lei necesară pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice şi juridice.

Din 1 februarie, la primirea cererii de obţinere a certificatului de cazier judiciar, nu se va mai solicita chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de 10 lei.

Acte pentru cazier

Iată actele necesare eliberării cazierului judiciar:
– cererea – tip cu datele complete de stare civilă şi motivată (care poate fi depusă personal sau prin împuternicit);
– un act de identitate aflat în termen de valabilitate (cartea de identitate, paşaport, permis de şedere, cartea de rezidenţă, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, certificat de naştere în cazul minorilor etc.);

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor