Dispozitive ortopedice lângă spital

ORADEA – Pentru a veni în sprijinul pacienţilor, firma Ortoprofil din Oradea şi-a deschis ieri un sediu nou, vizavi de Staţionarul I al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Firma, specializată în producţia de dispozitive medicale ortopedice, deţine supremaţia în România, având o experienţă în domeniu de peste 14 ani. Dacă până acum pacienţii trebuiau să se deplaseze în oraş pentru a beneficia de serviciile firmei, acum aceasta a venit mai aproape de ei, fiind în vecinătateaspitalului. Totodată, pentru obţinerea unui produs nu mai e nevoie să se trimită comanda la Târgu Mureş, unde se află sediul central, ci acum se face totul şi la Oradea.

Produsele de proteză şi orteză se obţin gratuit sau compensat prin Casa de Asigurări de Sănătate Bihor, în baza aprobării dosarului întocmit în acest sens. Acesta trebuie să conţină o cerere-tip, copie după actul de identitate, adeverinţă de şcolarizare sau de salariat, recomandare medicală, copie după carnetul de asigurat.

Viorica Borz

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !