Distincţie americană pentru liderul Poliţiei bihorene

2Comentarii
Distincţie americană pentru liderul Poliţiei bihorene
CALIFORNIA/ORADEA – Insigna de pe reverul hainei l-a „trădat” ieri pe inspectorul-şef al Poliţiei bihorene. Întrebat de provenienţa ei, comisarul-şef Liviu Popa a recunoscut că este o minicopie a medaliei de aur de 24 de karate pe care a primit-o din partea renumitului consorţiu „Pointman Institute Leadership” din California.

„Din câte am înţeles, sunt al treilea om din lume care a primit trofeul decernat de instituţia care colaborează cu peste 50 de ţări. În 1996 a mai fost acordat unui general chinez, iar în 2002 sau 2003 premierului Boliviei. Board-ul Institutului mi-a explicat că distincţia mi-a fost oferită pentru calităţile de lider etalate în cadrul schimburilor de experienţă susţinute în Statele Unite ale Americii şi la întâlnirile din ţara noastră cu emisarii institutului. Unul din simbolurile sugerate de trofeu este dinamismul”, ne-a explicat inspectorul-şef al IPJ Bihor.
Conform informaţiilor postate pe pagina de Internet www.pointmanleadership.org, consorţiul reuneşte autorităţi poliţieneşti, dar şi specialişti în management şi educaţie. Iar principalul serviciu oferit Parlamentelor din zece ţări, inclusiv România, şi altor organizaţii guvernamentale, militare, profesionale sau non-guvernamentale dintr-o lungă serie de ţări de pe toate continentele, este perfecţionarea liderilor.

Cristian Horgos2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor