Distincţii americane pentru fotografii orădeni

Distincţii americane pentru fotografii orădeni
Recent patru artişti fotografi orădeni, membri ai Clubului Fotografic „Nufărul”, au participat la Circuitul de Expoziţii Georgia Southern, de unde s-au întors cu distinţii din partea gazdelor.

Circuitul de expoziţii a fost organizat în statul american Atlanta, Georgia, sub patronajul Societăţii Americane de Fotografie şi este cel mai amplu circuit de imagine proiectată organizat în SUA.

Pe parcursul periplului american artişti orădeni au participat la cinci expoziţii care au fost găzduite de oraşele Woodstock, Dixie, Rome, Peachtree şi Atlanta. Cei patru artişti care au participat la Circuitul de expoziţii Georgia Southern sunt Molnar Norbert, Teodro Pantea, Diana Sav şi Constantin Dancoglu, fiecare întorcându-se cu diferite distincţii pentru operele expuse.

Eveniment cu repetiţie

Molnar Norbert a participat cu 8 fotografii în două secţiuni ale Circuitului şi a obţinut 34 de acceptări, 3 medalii şi 11 menţiuni de onoare, dr. Teodor Radu Pantea EFIAP/bronz a participat cu 20 de fotografii în cinci secţiuni ale Circuitului oţinând 56 de acceptări, şi fiind distins cu o medalie şi 9 menţiuni de onoare. Ceilalţi doi artişti au au obţinut 29 de acceptări, o medalie şi opt menţiuni, pentru Diana Sav, iar Constantin Dancoglu EFIAP a participat cu 12 fotografii în trei secţiuni ale Circuitului, obţinând 22 de acceptări. Circuitul a fost doar prima parte dintr-o manifestare mult mai amplă, a cărei următoare etapă se va desfăşura la vară sub denumirea de Circuitul de Fotografie North Georgia, care va consta din şase expoziţii în tot atâtea oraşe din statul Georgia, pentru care artiştii orădeni se pregătesc deja.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !