Distracţie în Petroşani

Distracţie în Petroşani
Petroşani – Balul bobocilor de la Universitatea din Petroşani a fost un real succes în municipiu. Pentru prima dată în istoria balurilor universitare din Petroşani, balul s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, în prima zi balul propriu-zis, iar în cea de-a doua concertul suţinut de Anda Adam. 

Deşi în prima zi se anunţase în concert trupa „Simplu”, iar în cea de-a doua seară pe lângă Anda Adam se mai anunţase şi „Dj Project”, cele două trupe au renunţat să se prezinte la show acuzând că nu le-au fost plătite toate onorariile.

Dacian Ciodaru, liderul studenţilor din Petroşani şi unul din organizatorii balului, a declarat că „nu se pune problema ca onorariile celor două formaţii să nu fi fost plătite. Ba mai mult, li s-a achitat integral suma necesară pentru susţinerea concertelor programate”.

Privaţi de prezenta celor două trupe de renume naţional anunţate iniţial, studenţii s-au distrat la maxim şi au ajuns la concluzia că spectacolul a fost o reuşită. Într-o sală cu o capacitate de 792 de locuri au fost prezenţi peste 900 de spectatori în prima seară şi peste 800 în cea de-a doua.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase