Distracţie în ştranduri

Distracţie în ştranduri
RAPAS organizează tabere de zi pentru copii şi distracţie nocturnă în weekenduri, pentru toate vârstele şi gusturile.

Zeci de copii s-au distrat în ultimele săptămâni în taberele de vară organizate în ştrandurile orădene de Regia Autonomă Pieţe Agrement Salubritate (RAPAS) în colaborare cu Fundaţia pentru Elevi şi Asociaţia Pro Nataţie. Activităţile au demarat în 15 iunie şi se vor derula pe tot parcursul sezonului estival, zilnic între orele 8.00 şi 17:00. Numărul doritorilor este în creştere de la o săptămână la alta, tot mai mulţi părinţi ducându-şi copii în taberele de zi şi în cele sportive. Copiii au posibilitatea să participe la o serie de activităţi: la tabăra de zi, organizată doar la Municipal – limbi străine, instrumente muzicale, concursuri şi jocuri, iar la cea sportivă – jocuri distractive în apă şi pe uscat, baschet, gimnastică, atletism, fotbal, înot şi polo. Dacă îşi dau copilul la tabăra sportivă, părinţii trebuie să plătească 150 de lei pe săptămână, în timp ce la cealaltă, tariful este de 23 de lei pe zi, preţuri care includ zilnic şi o masă caldă. Activităţile se desfăşoară sub supravegherea şi îndrumarea unor cadre calificate, iar în caz de timp nefavorabil au loc la centrul Ady Endre. Părinţii îşi pot înscrie copiii şi să obţină informaţii suplimentare, telefonic, la unul din numerele 0742-996.792 sau 0746-788.276, pentru tabăra de zi, şi la 0771.295.638; 0751-429.345; 0359-420.824; 0770-133.646 pentru cea sportivă.

Distracţie nocturnă

Orădenii pot petrece în fiecare week-end din iulie, la petrecerile nocturne organizate în Ştrandul Municipal. Party-urile au loc în fiecare vineri şi sâmbătă, cu începere de la ora 21:00. În 3 şi 4 iulie, intrarea va fi gratuită, iar în următoarele săptămâni intrarea va costa 5 lei de persoană. Sonorizarea şi organizarea discotecii în aer liber sunt asigurate de Aria Productions, care va oferi orădenilor muzică pe toate gusturile, petrecerile fiind tematizate: disco, pop, rock, house.

Iniţiativele RAPAS au pornit, potrivit reprezentantului acestei instituţii, Bimbo Szuhai Tibor, de la dorinţa organizatorilor de a oferi programe de divertisment în ştranduri, dar şi de atragere a unor noi surse de venit.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !