Distracţie sadică la balul C.T. „Mihai Viteazul”

27Comentarii
Distracţie sadică la balul C.T. „Mihai Viteazul”
ORADEA – Ziua la şcoală, iar noaptea la discotecă. Aşa îşi petrec puşti de liceu timpul, de cele mai multe ori, însă în această perioadă au o scuză deoarece este sezonul balurilor. Joi seara, cei care şi-au etalat nontalentul au fost elevii Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul”.  Balul Bobocilor M.V. 15.11.2007 II

Reţeta este aceeaşi pentru fiecare bal, iar succesul este garantat numai în condiţiile în care aceasta este respectată dumnezeieşte. Şi balul celor de „Viteazul” a avut acelaşi desfăşurător ca şi celalte. Reamintim ingredientele cheie: sute de puştioace aproape dezbrăcate şi pictate cu kolograme de fard, cam aceeaşi cantitate de domnişori bine gelaţi, echipaţi cu tricuori mulate sub care se zăresc muşchii, deocamdată slab dezvoltaţi. Trebuie menţionat că în rândul fetelor au avut trecere numai băieţii care ştiu să trag un fum sănătos de ţigară şi să consume cât mai mult alcool, iar valabile au fost numai domnişoarele care mestecă gumă cu gura deschisă şi ştiu să arate tot. Pentru că elementele de bază au fost din belşug, restul a decurs de la sine. Aflaţi la vârsta la care hormonii se joacă cu ei, puştii au avut intenţia de a demonstra că se ştiu purta ca adulţii. Într-o anumită măsură au şi reuşit având în vedere dansurile erotice ale elevelor şi atitudinea de manelişti a colegilor lor.

Zboară puiule, zboară

Elevii veterani ai liceului şi-au supus colegii nou veniţi la câteva probe. Bobocii şi-au pus imaginaţia la încercare, jucând în diverse scenete. De spontaneitate elevii Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” nu pot fi acuzaţi, dar la capitolul cruzime faţă de necuvântătoare cu siguranţă sunt cei mai buni. Cea mai inumană probă realizată vreodată la un astfel de bal a fost „furia roşie”. Protagonista concursului a fost o nevinovată găină, care în prezenţa directorului Ruben Filimon şi a dascălilor a fost transformată de participanţi într-o adevărată minge de fotbal. Altfel spus, puştii au sfidat legea gravităţii aruncând găina în aer, sperând, probabil, că între timp acesteia îi vor creşte aripi. Deşi ne-am prins cam greu, până la urmă am înţeles că ideea probei era ca fiecare participant să nu lase găina să cadă. Din păcate, la finalul probei găinuşa era mai mult moartă decât vie. Faptul că puştii s-au amuzat teribil nu ne-a mirat deloc. Frapantă a fost atitudinea cadrelor didactice, care nu numai că nu au oprit concursul dar au dat note participanţilor. Neimportant este faptul că la final au fost anunţaţi câştigătorii titlului de Miss şi Mister Boboc, respectiv Cristina Ghiura şi Tamaş Molcian.

Ioana Iuhas27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor