Diversitate uimitoare la Halloween Dog Show

De Oana Farcas
Reactualizat la:
1Comentariu
Diversitate uimitoare la Halloween Dog Show
Sute de câini de rasă, din țară și de peste hotare, s-au prezentat sâmbătă și duminică într-un spectacol deosebit organizat de Asociația Chinologică Metropolitană Oradea.

Spălaţi, coafaţi şi parfumaţi de stăpânii lor, sute de câini din România și alte 19 ţări, au defilat încercând să-i impresioneze cu frumuseţea, nobleţea, dar şi atitudinea lor pe arbitrii care sunt din Rusia, Ucraina, Cipru, Italia, Serbia și România. Cei mai fericiţi au fost cu siguranță copiii care au avut ocazia să fotografieze, dar şi să îmbrăţişeze exemplarele superbe venite la Halloween Dog Show.

Expozițiile canine desfășurate în şanțul Cetăţii au fost organizate după același program, și anume: arbitrajul indiviudual la ringuri în prima parte a zilei, respectiv reprezentanții fiecărei rase s-au prezentant în ringul arondat și au defilat în fața arbitrului pentru a-i fi evaluată morfologia rasei, fiind premiat exemplarul canin care are trăsăturile cele mai apropiate de standardul rasei.

După finalizarea arbitrajelor tuturor celor 125 de rase prezente în concurs, competiția s-a mutat în ringul central unde se desfășoară concursurile speciale și unde câinii se întrec pentru titlurile de „Cel mai bun al grupei” în fața întregului corp de arbitri, urmând participarea pentru titlul „Best in Show”. Doar trei câini intă în bătălia pentru titlului onorific „Supreme Best In Show”, adică cel mai frumos exemplar al weekendului chinologic de la Oradea.

„În urma show-ului avem doi câini campioni în canisă, plus un feedback constructiv și pozitiv de la arbitrii judecători. Nu suntem la prima participare, am mai fost la destul de multe, însă de fiecare dată mă încearcă un sentiment de bucurie să văd atât de mulți vizitatori, să vad ceva atât de frumos în orașul meu natal. Bineînteles..oricât de bună ar fi organizarea, nimic nu se compară cu fericirea de pe chipurile copiilor când interacționează cu câinii. Concluzionând, a fost o experiență pozitivă, vremea a fost de partea noastră și ne vom întoarce și la anul, clar”, a declarat orădeanul Florin Pintea, deținător al rasei Dogo Argentino.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor