DJ Project a cântat pentru finaliştii B.B.

1Comentariu
Cea mai strânsă finală a Balului Balurilor s-a încheiat vineri cu un spectacol de nota 10 oferit de bobocii de la CFR, Gojdu, Ghibu şi Economic. Cele patru perechi participante au avut parte de o susţinere extraordinară din partea galeriilor care au venit dotate cu instrumente care mai de care mai gălăgioase.  B.B. Marea Finala 28.03.2008 II B.B. Marea Finala 28.03.2008 III B.B. Marea Finala 28.03.2008 IV B.B. Marea Finala 28.03.2008 V B.B. Marea Finala 28.03.2008 VI B.B. Marea Finala 28.03.2008 VII

Fiecare pereche şi-a făcut intrarea în concurs în cadrul unui moment artistic. Pe parcursul balului ei au fost trecuţi prin trei probe dificile şi amuzante. Fetele, legate la ochi si ghidate de parteneri au spart baloane cu ajutorul unei căşti modificate. Partenerii lor au fost mai solicitaţi la proba intitluată “ketchup şi făină”, fără să vadă, ei au cautat cu gura un ou kinder în făină l-au trecut prin ketchup iar apoi au marcat cât mai multe puncte pe ţintă. Proba pe echipe a testat muşchii concurenţilor la flotări.

La momentele artistice fiecare liceu a prezentat un continent. Ghibu a “colorat” atmosfera cu ajutorul unui carnaval de dansuri sud-americane, Gojdu a făcut o călătorie în timp prin Europa lansând la final mesajul: “Pace şi iubire în Europa”, CFR a “topit” Antarctica iar Economic ne-a introdus în atmosfera luptelor asiatice.

Concursul a fost intercalat de momente artistice susţinute de Davis şi Denisa (dans sportiv), Anileda (muzica uşoară), Get Lost (formaţie de dans hip-hop), Beat after Beat ( formaţie de break-dance), Saylas şi M&C.

După indelungi deliberări, Economic a ieşit pe locul 3 ei fiind premiaţi cu un sistem audio 5.1, Gojdu a plecat acasă cu locul 2 şi cu un televizor color iar câştigătorii serii la un singur punct distanţă au fost Ghibu, ei fiind răsplătiţi cu o plasmă.

Organizatorii şi conducerea discotecii doresc să felicite elveii, cadrele didactice implicate şi artiştii pentru munca depusă în cea mai disputată ediţie a Balului Balurilor.

Costel Demian1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor