Djordjic şi Bilbija nu mai au vize

Djordjic şi Bilbija nu mai au vize
Divizionara A de baschet masculin CSM Oradea a avut o serie extraordinara, concretizata prin cele sase victorii consecutive din ultimele etape, obtinute în fata echipelor Dinamo Bucuresti, BCM Muresul Târgu Mures, Elba Timisoara, Politehnica Iasi, Gaz Metan Medias si Rapid.

Un aport decisiv la aceste rezultate de exceptie si l-au adus cei trei jucatori sârbi ai echipei, Djordjo Djordjic, Boban Bilbija si Nemanja Maric. Etapa viitoare, baschetbalistii oradeni vor avea parte de cel mai sever examen din tur, partida din deplasare cu campioana nationala a ultimelor doua sezoane, CSU Asesoft Ploiesti. Din pacate, antrenorul Kósa Zoltán se confrunta exact acum cu probleme de lot.

Doi dintre cei trei stranieri ai echipei, Djordjic si Bilbija, au viza de sedere în România expirata. Ei au plecat acasa, în Serbia – Muntenegru, pentru a-si rezolva problemele legate de prelungirea vizei. „Si alte echipe din prima divizie s-au confruntat cu astfel de situatii. Nu stim cât va dura reobtinerea vizei de catre cei doi jucatori ai nostri. Poate dura trei zile, cincisprezece, treizeci, nimeni nu poate sti. Noi speram ca problema celor doi sa se rezolve cât mai rapid, pentru ca ei sa joace din nou pentru echipa noastra”, ne-a declarat antrenorul Kósa Zoltán.


CSM Oradea mai are de sustinut patru meciuri în turul actualului campionat, cu CSU Asesoft Ploiesti (deplasare), CSU Atlassib Sibiu (acasa), West Petrom Arad (deplasare) si CSU Brasov (acasa).

Gavril Nutiu