DJST Bihor da startul la proiectele pentru tineret

DJST Bihor da startul la proiectele pentru tineret
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bihor dă startul concursului local de proiecte pentru tineret. Acesta se va desfăşura în perioada 26 martie – 27 aprilie 2012.

„Concursul se va desfaşura în două etape, una de evaluare a proiectelor şi una de evaluare a eligibilităţii ONGT-urilor. Proiectele se depun la sediul DJST Bihor, personal sau prin poştă, în plic sigilat”, anunţă Daniela Băltăţescu, consilier de tineret în cadrul DJST Bihor.

Perioada de depunere a proiectelor este 26-30 martie, până la ora 16.00, iar dosarul suport pentru evaluarea eligibilitatii ONGT-urilor se depune în perioada 9-12 aprilie 2012.

Conform metodologiei de concurs, perioada de derulare a proiectelor trebuie să fie cuprinsă între 5 mai – 1 decembrie 2012. Evaluarea proiectelor de tineret se va face în data de 2 aprilie 2012, iar evaluarea eligibilităţii ONGT-urilor va avea loc în 13 aprilie 2012. Afişarea rezultatelor pentru etapa I va fi în 3 aprilie 2012, iar pentru etapa a II-a în 18 aprilie 2012.

Metodologia de concurs şi informaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul pentru Tineret din cadrul Direcţiei din str. Mihai Eminescu, nr.11, dar şi de pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret www.anst.gov.ro.

Crina Dobocan

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !