Doar avertisment pentru şoferul OTL

15Comentarii
Doar avertisment pentru şoferul OTL
Şoferul de pe autobuzul 21 acuzat că nu a dat drumul la AC a fost sancţionat de director cu un avertisment.

În ediţia sa de sâmbătă, Jurnalul bihorean relata un incident petrecut vineri pe ruta de autobuz 21, între călătorul Radu Iacob şi şoferul de pe autobuzul cu numărul de înmatriculare BH-09-YDX. Iacob l-a reclamat pe şofer că nu ar fi dorit să pornească instalaţia de aer condiţionat.

Sesizat de către cotidianul nostru, Csuzi a promis să se ocupe de caz. De altfel, în aceeaşi zi, Csuzi a creat o regulă nouă: aceea ca ori de câte ori şoferii OTL primesc apă minerală gratuită de la regie, să fie obligatorie folosirea AC-ului pentru călători, pe mijloacele de transport dotate cu asemenea instalaţii. Menţionăm că la OTL şoferii/vatmanii primesc apă ori de câte ori prognoza meteo arată că a doua zi vor fi minimum 27 de grade Celsius.
Şoferul implicat în neplăcuta situaţie a fost chemat să dea o notă explicativă. Ieri, directorul OTL, Csuzi Istvan, ne-a comunicat că în cele din urmă l-a sancţionat pe şofer cu avertisment. „Aici apare încă un aspect. Şoferul susţine că a folosit clima, însă din cauza faptului că geamurile autobuzului erau deschise, nu se simţeau efectele climei din mijlocul de transport. Angajatul nostru ne-a informat că are martor un alt şofer OTL, dacă e cazul, ne-a declarat ieri Csuzi. Eu oricum i-am dat un avertisment, pe motiv că a avut o discuţie mai nepotrivită cu un călător”. Directorul OTL spune că în momentul în care şoferul va avea mai multe reclamaţii, va trece şi la alte măsuri.

Economii cu motorina?

Jurnal bihorean a contactat ieri un alt orădean ce a circulat vineri la amiază pe acelaşi autobuz de pe ruta 21, în acelaşi timp cu Radu Iacob. „Şi eu şi domnul Iacob am urcat în autobuz în acelaşi loc şi am coborât în acelaşi loc. Exact aşa s-a întâmplat cum a apărut sâmbătă în ziar. Dacă era pornit aerul condiţionat, atunci de ce a apăsat pe buton când a mers domnul Iacob la şofer, special pentru acest lucru? Imediat după aceea s-a simţit clima. Şi ceilalţi călători de pe autobuz ne-au spus că, la rândul lor, îi ceruseră şoferului să pună în funcţiune clima, dar nu au fost băgaţi în seamă”, ne-a declarat orădeanul Sele Bela, convins că şoferii OTL fac economie, punând motorina „la o parte”.

CĂLIN CORPAŞ

Şoferul „livrează” două variante

Şofer OTL zgârcit cu aerul condiţionat15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor