Doar două cereri pentru subvenţii

Doar două cereri pentru subvenţii
Deva – Doar o firmă şi o persoană fizică vor beneficia în judeţul Hunedoara de subvenţii pentru achiziţionarea de animale. Aceştia vor cumpăra un număr de 57 de juninci specializate în producţia de lapte.

Animalele din rasa Holstein Friza vor fi importate din Franţa. „Condiţiile dure de performanţe impuse pentru animalele ce vor fi achiziţionate a diminuat numărul cererilor. Astfel de animale se găsesc numai în ferme de elită. În judeţul Hunedoara, 50 de juninci vor ajunge la o firmă din localitatea Aurel Vlaicu, iar alte şapte bovine la o persoană fizică din Vaidei. A mai existat un dosar pentru cinci juninci, însă nu a corespuns condiţiilor impuse şi nu a fost validat”, a declarat Alexandru Indrea, reprezentantul DADR Hunedoara.

Beneficiarii declaraţi eligibili vor primi subvenţii de 25% (dar nu mai mult de 1000 lei/cap), respectiv 50% (dar nu mai mult de 2000 lei/cap) din preţul de achiziţie al animalului.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase