Dobânda, verificată on line

Dobânda, verificată on line
ORADEA – Pentru a afla care bancă are cea mai avantajoasă ofertă, persoanele care vor să deschidă depozite în lei, euro sau dolari americani, pot consulta, de acasă, cât câştigă alegând să-şi plaseze banii la o bancă sau alta.

Fără să fie nevoite să treacă pe la toate instituţiile bancare din zonă, persoanele interesate pot verifica on line dobânzile acordate de băncile comerciale, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru cele juridice.  Serviciul este oferit de www.business.ro, la sectorul „dobânzi”.

 

Profit

Mai mult decât atât, la dispoziţia vizitatorilor stă şi un calculator al dobânzilor, prin care aceştia află exact cât câştigă atunci când îşi ţin banii în bancă. „Calculatorul de dobânzi este o aplicaţie ce permite calcularea rapidă a profitului obţinut atunci când doriţi să faceţi un depozit la o bancă comercială. Introducând suma dorită şi selectând valuta, veţi afla exact câţi bani primiţi de la băncile comerciale, atunci când creaţi un depozit”, se specifică pe site-ul respectiv.

Stând pur şi simplu în faţa calculatorului, vizitatorul află, în câteva secunde, care sunt ofertele a 30 de bănci din România, fie că este vorba despre depozite la vedere, sau pe o perioadă de una, trei, şase, nouă sau douăsprezece luni.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase