Documente obligatorii pentru străini

1Comentariu
ORADEA  - Străinii care doresc rezidenţă sau rezidenţă permanentă pe teritoriul României trebuie să contacteze Biroul pentru Străini Bihor pentru a li se elibera următoarele tipuri de documente:

certificat de înregistrare care se eliberează cetăţenilor U.E cu o rezidenţă mai mare de 3 luni pe teritoriul naţional; carte de rezidenţă pentru cetăţenii statelor terţe, membrii de familie ai cetăţenilor U.E cu o rezidenţă mai mare de 3 luni pe teritoriul naţional; carte de rezidenţă permanentă pentru cetăţenii UE care se eliberează cetăţenilor U.E cărora li s-a acordat dreptul de rezidenţă permanentă, carte de rezidenţă permanentă pentru membrii de familie care se eliberează cetăţenilor statelor terţe, membrii de familie ai cetăţenilor U.E. cărora li s-a acordat dreptul de rezidenţă permanentă.

„Documentele mai sus menţionate fac dovada identităţii posesorului şi atestă rezidenţa pe teritoriul României. Titularul unui document care atestă rezidenţa pe teritoriul României are obligaţia de a nu-l înstrăina, de a-l pezenta autorităţilor competente ori de câte ori i se solicită aceasta. Totodată se interzice darea, primirea sau solicitarea documentelor specificate drept garanţie pentru plata datoriilor sau în alte scopuri, iar orice modificare, adăugire sau menţiuni înscrise, altele decât cele prevăzute de lege sunt interzise şi atrag nulitatea acestora”, a precizat comisarul şef Anton Martin, şeful Biroului de Străini Bihor.Georgiana Anghel1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor