Doi ani de activitate în Centrul de afaceri din Cetate

Doi ani de activitate în Centrul de afaceri din Cetate

Realizat cu multă muncă, sacrificii și dorința de a împlini anumite nevoi ale mediului de afaceri orădean și chiar bihorean, Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea împlinește doi ani de funcționare.

Buna colaborare dintre Federația Patronilor Bihor (câștigătoare a proiectului) și Primăria Municipiului Oradea (finanțatoare a proiectului) a avut drept rezultat o locație, care ridică nivelul activităților patronale la cele mai înalte standarde.

2435 de oameni au participat la activitățile organizate de Federația Patronilor Bihor (FPB) în acest centru, trei miniștri, șase secretari de stat, doi ambasadori, 62 de primari și conducători ai unor instituții publice, reprezentanți ai mediului de afaceri din 12 țări, 43 de ziariști și reprezentanți ai mass-media și nu în ultimul rând personalități ale vieții culturale, sportive, economice și politice din România.

Conferințe naționale, regionale, simpozioane, workshop-uri, cursuri și întâlniri de afaceri au fost organizate în sălile Centrului de către FPB. „Ca primi locuitori ai noii Cetăți reabilitată și redată circuitului turistic și cultural suntem mândri că am contribuit substanțial la realizarea acestui Centru, am promovat și am crescut notorietatea acestui important obiectiv din Oradea prin activitățile noastre”, a declarat Ioan Lucian, președinte FPB.

Calendarul de activități pentru anul următor, 2016, va îmbogăți și mai mult zestrea de vizitatori ai Centrului de Afaceri și implicit al Cetății, cu un număr de peste 1500 de persoane. Faptul că, în acest centru funcționează și alte organizații patronale dovedește modul altruist în care a fost conceput proiectul de către FPB și totodată buna conlucrare între reprezentanții mediului de afaceri din Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !