Doi ani de concediu medical

10Comentarii
Todor Albert gată să schimbe imaginea Filarmonicii
Todor Albert gată să schimbe imaginea Filarmonicii
Angajaţii Filarmonicii orădene au adunat 688 de zile de concediu medical în şase luni.

Noul manager al Filarmonicii de Stat Oradea, Todor Albert,  vrea să scoată din instituţie moda concediului medical. Dat din alte considerente decât cel care vizează strict o boală. Acesta va fi unul dintre subiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei de azi a Consiliului de administraţie. Ca urmare a faptului că în intervalul 01.01.2009- 30.06.2009 angajaţii Filarmonicii au totalizat nu mai puţin de 688 de zile de concediu medical. Din care 137 de zile sunt plătite de instituţie.

Lux pe care noul management al Filarmonicii de stat oradea nu şi-l mai poate permite în condiţiile unui buget care nu este sigur că acoperă plata salariilor până la finele anului. Todor Albert a discutat deja cu medicul instituţiei şi l-a însărcinat să le comunice medicilor de familie noua politică de la Filarmonică. Preţul abonamentelor, situaţia finaciară, cea juridică, dar şi noul regulament de funcţionare internă al Filarmonicii se află pe ordinea de zi a şedinţe Consilului de administraţie.

Todor: „Gata cu nebuloasa”

Angajaţii Filarmonicii vor avea, de acum încolo, obligaţii clare, însuşite, îndeplinite.

Managerul Filarmonicii, Todor Albert, va uza de un instrument pe care îl consideră sigur în relaţiile cu angajaţii: comunicarea. Pentru a optimiza acest proces Todor Albert a convocat pentru şedinţa de vineri a Consiliului de administraţie o formulă lărgită, formată din zece persoane, chiar dacă organismul deliberativ al Filarmonicii are doar cinci membri. Todor doreşte ca la discuţiile care vizează atât aspectele financiare, cât şi cele juridice, dar şi normele interne după care va  funcţiona instituţia  să participe toţi cei care sunt implicaţi în procesul de decizie. Cu legea în mână, noul manager vrea să stingă toate conflictele care au măcinat  până acum instituţia. De acea şefii de departamente vor avea obligaţia de a prelucra cu cei aflaţi în subordine cadrul legal după care funcţionează instituţia, iar angajaţii vor semna că au luat la cunoştinţă. „Doresc să fac o echipă la Filarmonică. Pentru mine toţi angajaţii sunt la fel de importanţi. Fiindcă, de exemplu, dacă sunetistul nu se ridică la nivelul cerut, spectacolul e compromis oricât ar fi de buni artiştii. Voi cere obligaţii clare, însuşite, îndeplinite. Altfel vom continua să trăim într-o nebuloasă”, a spus managerul Todor Albert.

Veronica Bursaşiu10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor