Doi antrenori fericiţi

1Comentariu
ORADEA – Succesele înregistrate de cele două echipe de baschet ale Clubului Sportiv Municipal le-au descreţit frunţile antrenorilor, atât de încercaţi de insuccesele din ultima perioadă. Adriana Niculescu şi Kosa Zoltan s-au îmbrăţişat la începutul conferinţei de presă.

„Nu pot să fiu decât mulţumită după această partidă. Pe final chiar le-am spus fetelor că, în fond şi la urma urmei, jucăm şi pentru spectatori, deoarece vrem să-i aducem înapoi şi la baschetul feminin”, a spus Niculescu. Antrenoarea baschetbalistelor s-a referit şi la noua achiziţie, sârboaica Suzana Djordjevic, care deocamdată nu a convins. „După câteva antrenamente nici nu aşteptam mai multe de la ea. Momentan avem sprijinul ei, avem o înălţime sub coş, o jucătoare care poate să ne ajute pe viitor. Lista de achiziţii rămâne însă deschisă, mai avem nevoie de un pivot, pe care însă încă nu l-am găsit”, a explicat Adriana Niculescu.

Mandache MVP

Antrenorul băieţilor, Kosa Zoltan, şi-a mascat bucuria primului succes după o pauză de patru înfrângeri. „Noi astăzi trebuia să câştigăm la 25-30 de puncte. Trebuia să speculăm momentul în care adversarilor li se înmuiaseră genunchii şi să mai forţăm două-trei minute pentru a ne distanţa. Acest lucru nu s-a întâmplat, şi este inadmisibil ca, după ce ai 20 de puncte, adversarii să se apropie la nouă. Iar pe final, datorită înfrângerilor repetate, jucătorii au încercat să-şi demonstreze valoarea individuală, ceea ce nu este bine”, a spus Kosa.

Tehnicianul orădean a avut şi cuvinte de laudă la adresa băieţilor săi şi pare să fi reuşit să-i aducă pe drumul cel bun. „Andrei Mandache a jucat foarte bine, l-am şi dat MVP, a ţinut echipa în mână, a ştiut să-şi dirijeze coechipierii. Este normal ca, atunci când un conducător de joc este periculos, adversarii să se închidă la el şi automat să rămână pivoţii liberi. Dacă cei de-afară nu sunt periculoşi, şi cei de sub panou au un randament slab”, a mai spus Kósa.

CSM, mai bună

Sosit mai târziu, antenorul BCMUS Piteşti, George Ziguli, a recunoscut superioritatea orădenilor. „Există un singur motiv pentru înfrângerea noastră. Echipa din Oradea a fost mai bună, jucătorii s-au dăruit, au ştiut ce vor şi îi felicit pentru asta. Noi am venit după victoria cu Clujul şi poate că jucătorii noştri au abordat partida cu oarecare superficialitate. Am avut trei titulari care nu au dat randament. Orădenii au câştigat acest meci fără drept de apel, nu noi l-am pierdut”, a explicat cu fair-play Ziguli.

Adrian Ciucurita1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor