Doi morţi pe drumul E 191

Doi morţi pe drumul E 191
Pe drumul judetean E 191, care leaga Biharea de Marghita, s-au petrecut duminica seara doua accidente mortale. Doua masini au trecut cu rotile peste un biciclist, iar un sofer s-a grabit spre moarte.

Biciclistul C.I. (30 ani), din Salard, a cazut pe sosea în timp ce se deplasa în afara localitatii pe o portiune de drum neiluminata. Peste corpul barbatului a trecut autoutilitara Renault condusa de C.M. (25 ani), din judetul Satu Mare. Martorii spun ca peste corpul barbatului a mai trecut si un autoturism, la câteva minute dupa ce a fost lovit de autoutilitara. Localnicii povestesc ca barbatul a cazut de pe bicicleta din cauza ca se afla într-o stare avansata de ebrietate. Viteza excesiva


Câteva ore mai târziu, un barbat din Chiribis a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat într-un sant de pe marginea drumului dintre Margine si Abram. K.I. (31 ani) conducea un autoturism Volkswagen Golf în jurul orei 0:30. Politistii rutieristi au stabilit ca soferul circula cu viteza excesiva pe timp de ploaie. Motiv pentru care într-o curba la stânga, autoturismul a parasit partea carosabila si a cazut într-un sant.


În urma impactului, soferul a decedat pe loc. Alaturi de acesta, în masina se mai afla o persoana în vârsta de 29 ani, care a scapat cu rani usoare.
Saptamâna trecuta au mai decedat trei persoane în accidente rutiere care s-au petrecut în Osorhei si pe Calea Borsului.

Sebastian Kovacs