Doi studenţi din Australia, respectiv din Sri Lanka, îşi vor spune povestea la Casa Tineretului

De Camelia Busu
Voluntari internaţionali în proiectul Discover
Voluntari internaţionali în proiectul Discover - © FOTO: AIESEC
AIESEC din Oradea continuă proiectele Discover. Discover este primul proiect de educaţie non-formală din ciclul de dezvoltare pentru tineri și este complementar sistemului educațional. Participanţii acestui proiect sunt în clasele I-VIII, ceea ce înseamnă o vârstă cuprinsă între 6 şi 15 ani.

Prin acest proiect, AIESEC îşi propune ca și copiii din ziua de azi să se simtă conectaţi la restul lumii și să fie conștienți de faptul că trebuie să învețe câte ceva din fiecare experiență pe care o trăiesc, în acest fel devenind cea mai bună versiune a lor.

Având o conexiune constantă cu voluntarii internaţionali, copiii şi-au îmbunătăţit abilitățile de limbă engleză în cadrul sesiunilor şi au avut o mai mare deschidere către alte culturi. Şi-au dezvoltat abilităţi precum comunicarea, responsabilitatea, lucrul în echipă, devenind mult mai conştienţi de propriile calităţi. Dezvoltarea în plan personal îi va ajuta ulterior foarte mult pentru a se putea integra mai uşor în societate.

Mâine, 15 februarie, de la ora 17:00, la Casa Tineretului Oradea va avea loc Târgul Multicultural Global Village, organizat de către AIESEC Oradea. Evenimentul este organizat la încheierea proiectului Discover, ediția de iarnă. Acesta oferă șansa de a cunoaște poveștile a doi studenți din Australia, respectiv din Sri Lanka, voluntari internaţionali, și de a descoperi o parte din aceste culturi. Pentru eveniment, cei doi au pregătit momente artistice împreună cu copiii din clasele care au fost implicate în proiect, dar şi alte surprize din partea casei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !