Domeniu nou acreditat la Universitate: ,,Inginerie şi Management”

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
4Comentarii
Domeniu nou acreditat la Universitate: ,,Inginerie şi Management”
Universitatea din Oradea a primit acreditare şi poate organiza studii de doctorat pentru domeniul ,,Inginerie şi Management”.

Un nou domeniu de doctorat a fost acreditat la Universitatea din Oradea. Astfel, după 12 ani de la acreditarea ultimului domeniu de doctorat, Universitatea din Oradea primeşte, prin Ordinul de Ministru nr. 4939/12.08.2016, acreditarea și aprobarea de a organiza studii universitare de doctorat în domeniul „Inginerie şi Management”.

,,Dezvoltarea unor programe performante de studii doctorale reprezintă o prioritate pentru Universitatea din Oradea. Această specializare funționează în cadrul a patru facultăți de inginerie. Prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea este promotorul acestui demers, fiind abilitat în «Inginerie şi Management» încă din anul 2014. Acestuia i s-au alăturat alţi trei conducători de doctorat din acest domeniu: prof.univ.dr.ing.habil. Călin-Florin Băban, conf.univ. dr.ing.habil. Gabriela Tonț și prof.univ.dr.ing. Habil. Marius Băban, toți titulari în cadrul instituţiei noastre. Prin această acreditare se confirmă recunoașterea la nivel național a cercetării de excelență realizată la UO acest domeniu, un indicator de performanță pe care instituţia noastră îl are ca obiectiv în planul strategic și pentru alte domenii de doctorat”, a anunţat Claudia Ignat, referent în cadrul Biroului de Comunicare al UO.

Noul domeniu va funcţiona în cadrul Şcolii Doctorale de Inginerie de la Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică (IMT). La nivelul UO, în zona Ştiinţelor inginereşti, mai sunt organizate doctorate în domeniile: Inginerie industrială, Inginerie Electrică, Inginerie Energetică şi Agricultură.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor