Donaţie pentru micuţiii din Spitalul de Copii

1Comentariu
Donaţie pentru micuţiii din Spitalul de Copii
ORADEA – Un grup de angajaţi ai unei firme italiene de ochelari au iniţiat mai multe acţiuni caritabile în judeţul Bihor. Tone de ajutoare au fost aduse în Bihor de către zece italieni inimoşi.

Italienii, reuniţi în grupul GLS, au luat legătura cu partea română prin intermediul lui Raffaele La Pietra, un om de afaceri italian stabilit pe meleagurile noastre. Aceştia au venit până acum de patru ori în România, aducând cu ei tone de haine, scutece, medicamente, instalaţii pentru încălzire, pe care le-au adunat prin intermediul unor baluri de caritate. „Din acest grup fac parte în jur de zece italieni din regiunea Veneto, cu capitala la Veneţia.

De patru ani, în fiecare concediu vin în România şi aduc cu ei diverse ajutoare. Au fost la cămine de bătrâni, la copii abandonaţi, centre de sănătate, mai ales unde sunt bolnavi cu scleroză în plăci, şi bineînţeles au ţinut să vină şi la Spitalul de Copii”, a afirmat ieri Raffaele La Pietra, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Spitalul Clinic de Copii „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.

Ajutor pentru copii
Săptămâna trecută au sosit cu ajutoare şi pentru copiii internaţi la Secţia de Gastroenterologie a Spitalului de Copii din Oradea. „Gestul lor ne-a impresionat foarte mult. Ne-au adus lenjerie, hăinuţe, scutece, jucării, perfuzoare, glucometre, un tensiometru, aparate electrice pentru încălzire, medicamente, lapte-praf. Şi toate ambalate cu foarte mare grijă”, afirmă dr. Ana Popa, medic primar pe Secţia de Gastroenterologie.

Gestul italienilor nu se opreşte aici. Ei intenţionează să revină în România şi în luna decembrie. De data aceasta ajutoarele se vor îndrepta spre Timişoara.

Viorica Borz1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor