Donaţii pentru sinistraţi

Donaţii pentru sinistraţi
ARAD – Crucea Roşie a trimis un TIR cu ajutoare în Maramureş. Colecta de bani şi bunuri continuă.

Crucea Roşie Arad a reuşit să trimită primul transport de bunuri pentru sinistraţii din localitatea maramureşeană Vişeul de Sus. „Transportul a fost posibil datorită Asociaţiei Transportatorilor Europa 2002 care, prin domnul Mayer Siegfrid, a pus la dispoziţia noastră un tir de 20 tone pentru transport gratuit.

Tirul a fost încărcat cu 800 de colete cu îmbrăcăminte, alimente, apă minerală, mobilier, uşi, ferestre – toate acestea fiind colectate în urma campaniei lansate de noi alături de Prefectura Arad şi de transportator. Bunurile se vor distribui beneficiarilor cu sprijinul primăriei din Vişeul de Sus” – precizează Iudita Cuvineanu, director al filialei judeţene de Cruce Roşie.

Acţiunile de colectă de bani şi bunuri continuă. Arădenii pot face donaţii la sediul Crucii Roşii din Arad, str. Lucian Blaga nr. 8 (telefon 0257-281625). De asemenea, la Centrul de ajutoare umanitare al Primăriei Arad se adună haine şi încălţăminte; acesta se află pe strada Andrei Mureşanu (fostă E. Varga) nr. 11 (telefon 0257-252869). Obiecte mai mari (mobilier, frigidere, aragaze etc.) pot fi donate la „Casa de copii Poiana” – aflată tot în subordinea Primăriei -, al cărei sediu se află în Micălaca, pe strada Poiana, nr. 5 (telefon 0257-368767).

Cine poate şi doreşte, poate depune bani în unul din conturile deschise de Crucea Roşie Română la BRD: RO36 BRDE 410SV 51618614100 (lei) şi RO71 BRDE 410SV 51618884100 (euro).

Se strâng ajutoare la Criş

Cetăţenii din zona Chişineu Criş care doresc să sprijine victimele inundaţiilor din nordul ţării au la dispoziţie un Centru de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi. Centrul se află lângă tribunal, în fosta florărie şi a fost deschis (prin bunăvoinţa unui om de afaceri local) la iniţiativa Clubului pensionarilor din Chişineu Criş şi a filialei locale de Cruce Roşie.

„Programul centrului este de la 9.00 la 16.00. Sunt binevenite orice ajutoare, de la haine, încălţăminte, jucării, plapume, perini, la obiecte de uz casnic şi bani. Nu colectăm alimente” – precizează Georgeta Csaky, preşedinte al Clubului pensionarilor şi vicepreşedinte al Crucii Roşii Chişineu Criş.

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !