Dosar gros

ORADEA - În contextul subvenţiilor termice, prin familie se înţelege „soţul, soţia, precum şi alte persoane, indiferent dacă între acestea există sau nu relaţii de rudenie, care au acelaşi domiciliu sau reşedinţă ori care locuiesc şi se gospodăresc împreună, sunt înscrise în cartea de imobil şi sunt luate în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere a locuinţei”.

În cazul celor care ţin de o asociaţie, datele înscrise în cereri şi declaraţii pe proprie răspundere referitoare la componenţa familiei şi numărul de camere trebuie certificate de asociaţii, prin eliberarea unei adeverinţe.
Dosarul pentru subvenţie trebuie să cuprindă cererea-tip şi declaraţie pe proprie răspundere, în original, copie a actelor de identitate ale titularului şi tuturor celor incluşi în cerere (carte de identitate provizorie sau permis de şedere temporară, permis de şedere permanentă, document de identitate – pentru cetăţenii străini), certificat de naştere pentru copiii sub 14 ani), copii după cel mai actual document care atestă venitul net realizat până pe 31 ianuarie 2008 (veniturile din salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, stimulente, burse, ajutoare, venituri din activităţi independente, alte venituri).

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !