Dotări pentru intervenţii

1Comentariu
Dotări pentru intervenţii
Deva – Fiecare unitate a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara dispune acum de motopompe de mare capacitate care pot fi folosite în caz de inundaţii, într-un mod cu mult mai uşor decât autospecialele pompierilor militari, cu care se acţiona, de regulă, la astfel de calamităţi, este doar una dintre concluziile şedinţei de bilanţ a ISU Hunedoara.

„Anul care se încheie poate fi catalogat drept cel mai bun, în ceea ce priveşte dotările, pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara”, a apreciat, cu această ocazie, şeful instituţiei, colonel Petru Stăncoane.

Comandantul ISU Hunedoara a menţionat că între dotările primite de unitatea pe care o conduce se mai numără motopompe de capacitate mică, uşor transportabile în zone cu acces greoi, dar şi zece bărci pneumatice pentru intervenţii la inundaţii.
ISU Hunedoara îşi va mai crea un sistem de iluminat pe timp de noapte în cazul intervenţiilor de urgenţă, după ce instituţia a primit patru generatoare de curent electric.

În ceea ce priveşte echipamentele pentru angajaţii ISU Hunedoara, în inventar mai figurează 450 de costume ignifugate pentru incendii, 240 de aparate de respiraţie cu butelie individuală şi tot atâtea perechi de cizme pentru inundaţii.

Mihai Stan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor