Dotează oraşul cu coşuri de gunoi

Dotează oraşul cu coşuri de gunoi
Igiena Oradiei a revenit în atenţia imediată a edililor, prima măsură pentru remedierea situaţiei fiind montarea de coşuri de gunoi pe stâlpii de electricitate din centrul oraşului.

Achizitionate în urma cu mai bine de doua saptamâni, contra valorii de 250 milioane de lei platiti firmei SC Triplast SRL, cele 170 de cosuri cu capacitatea de 55 de litri, sunt destinate a le înlocui pe cele distruse sau furate, a declarat Dan Gherdan, directorul adjunct peprobleme de mediu, al Directiei Tehnice.

Actiunea de montare a acestora în oras a debutat luni, cu zona Pietei Unirii, strada Alecsandri respectiv Parcul 1 Decembrie, ne-au informat reprezentantii Primariei. „Cosurile sunt destinate în proportie de 70-75% înlocuirii celor deteriorate, urmând ca restul sa fie amplasate în spatiile deficitare din acest punct de vedere.

În zilele urmatoare, actiunea va continua si în zonele unde au fost semnalate cereri de la populatie: Parcul Olosig, Piata Independentei, Calea Clujului, str. Transilvaniei, Bdul Stefan cel Mare, Bdul Decebal, str. Cuza Voda, parcul Corneliu Coposu, str. M.Viteazul”, ne-a informat Dan Boeriu, angajat al Serviciului de Imagine si Mass Media din cadrul Primariei.

Cristina Ghilea