„Două meciuri decisive”

„Două meciuri decisive”
Sase puncte din sase posibile. Acesta este obiectivul FC Bihor în aceste ultime doua meciuri de campionat, cu Unirea Sânnicolau Mare si U Cluj.

„Aceste doua etape sunt decisive pentru ce va urma la FC Bihor. Sunt doua meciuri care pot salva un tur întreg de campionat, creând imagine pozitiva, credibilitate si asigurând liniste pentru perioada de întrerupere care urmeaza. În cazul unor rezultate pozitive s-ar crea o atmosfera buna, pentru a putea sa ne pregatim si sa atacam returul cu succes pentru promovare”, sustine Ion Marin, care are în continuare probleme cu alcatuirea unui unsprezece competitiv, Ciobanu, Bumb, Oprea, Gado, Achim si Tudor fiind accidentati.

În aceste conditii, lotul de 18 jucatori care va face deplasarea va fi alcatuit din: F. Lazareanu, Mindileac – Mihut, Fl. Lazar, Cr. Munteanu, Luput, Lungan, Fele, Sfârlea, Fl. Neaga, Stan, Lupascu, Miculescu, Mutu, Patrascu, Lupo, Gongolea, Cisteian. La antrenamente a revenit Ciobanu, care va suporta rigorile Regulamentului de Ordine Interioara pentru cele doua zile de absenta.


Ion Marin a vorbit si de derby-ul dintre U Cluj si Gaz Metan Medias, în care vede doua rezultate avantajoase pentru FC Bihor. „O victorie a clujenilor sau un joc egal. Mi-as dori sa câstige Clujul, tinând cont ca jocul din acest campionat nu mai are aceleasi caracteristici ca si cel din sezonul trecut. Nu se mai disputa într-un anumit context”, a spus „Sapaliga”, fara se detalieze „contextul” la care facea referire.

Teodor Biris