Două orădence în Consiliul Tineretului din România

Două orădence în Consiliul Tineretului din România
Ana Miruna Zaharie și Bianca Baciu sunt orădencele care au ajuns în Consiliul Tineretului din România (CTR) în urma unei sesiuni de recrutare în rândul tinerilor pentru Departamentul Politici de Tineret, Departamentul Programe şi Activităţi, Departamentul Marketing şi PR, Departamentul Administrativ și Departamentul Resurse Umane, care s-a desfășurat în perioada 25 mai – 19 iunie.

Pentru a aplica, tinerii au trebuit să completeze un formular publicat pe site-ul CTR, în care să menționeze studiile și experiența ce îi recomandă pentru un post în cadrul organizației.

În a doua fază, tinerii selectați au acordat un interviu prin skype. Aceștia au fost rugați să își exprime opiniile și cunoștințele față de programele, problemele identificate și metoda de soluționare a acestora în Strategia Națională de Tineret 2014- 2020.

În a treia fază a interviului, tinerii rămași în cursă au fost rugați să se documenteze cu privire la diferite teme de interes național, iar apoi să își expună opinia în legătură cu respectiva temă.

Ana Miruna Zaharie este unul dintre candidații care au trecut de toate cele 3 probe și a reușit să ocupe un loc în Consiliul Tineretului din România la Departamentul pentru Politici de Tineret, pentru care a optat.

„Echipa CTR este o echipă de tineri profesioniști. Mă bucur că au apreciat calitățile mele și sunt determinată să depun eforturi considerabile pentru a contribui la crearea unor programe viabile pentru tinerii din România. A fi membru CTR este o responsabilitate pe care mi-o însușesc și pe care mi-o doresc”, este convinsă Ana Miruna Zaharie.

Cealaltă orădeancă, Bianca Baciu, proaspătă absolventă a Colegiului Național „Iosif Vulcan”, a fost admisă în Departamentul de Resurse Umane. „Sunt entuziasmată să fiu parte din echipa CTR. Pentru mine reprezintă atât o oportunitate favorabilă dezvoltării socio-profesionale, cât și un privilegiu să contribui la dezvoltarea unor proiecte de calitate care să aibă un impact pentru tinerii din România”, este convinsă Bianca.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !