Două zile de dans la CC a Sindicatelor

Două zile de dans la CC a Sindicatelor
ORADEA – În 18 şi 19 decembrie Clubul de Dans M&Q organizează cel mai amplu spectacol de dans din Oradea, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
În data de 18 decembrie, de la orele 20:30, spectacolul va avea şi o mică tentă de competiţie între copiii de la grădiniţele unde activează instructorii M&Q.

Vor dansa copii de la Grădiniţele 46, 54, 55 şi Prichindel, iar în data de 19 decembrie, de la orele 21:00, în competiţie vor intra copii de la Şcolile Nicolae Bălcescu, Oltea Doamna, Dimitrie Cantemir şi Generală 16.

În ambele zile vor participa la spectacol şi trupele M&Q Babies (singura trupă 5-11 ani prezentă la Campionatele Mondiale Hip Hop 2007), Future M&Q (cea mai bună trupă 12-16 Hip Hop din România), Young Spirit (locul 5 formaţii mici Campionatele SE Europene), Innovation (locul 8 formaţii Campionatele SE Europene), Art Beat (locul 3 formaţii la Competiţia Supadance Danceweek din Polonia), Wyked Fire (ocupantă a locului 2 la Campionatele SE Europene formaţii Break Dance) şi M&Q (cea mai bună formaţie Hip Hop din România).

Alături de aceştia, spectatorii vor mai putea urmări evoluând şi invitaţi surpriză, colaboratori şi parteneri ai clubului de dans. În juriu la competiţii vor fi invitaţi membri marcanţi ai dansului orădean.

De asemenea, cele două zile vor fi marcate şi de o tentă caritabilă, căci Clubul de Dans M&Q , alături de cei care doresc să contribuie, vor face tot posibilul pentru a strânge fonduri pentru ajutorarea unei tinere fetiţe, care suferă de o boală cumplită, dar în ciuda acestora face tot efortul şi cu toată ambiţia este una dintre cele mai meritorii cursante.

Vă aşteptăm să participaţi la două serii de dans, magie şi surprize.

Mihuţ Lennon
Preşedinte Street & Popp Dance Ido România0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !