Dovada unei bune convieţuiri

Dovada unei bune convieţuiri
REŞIŢA – S-a încheiat „Săptămâna ecumenică de rugăciune pentru unitatea creştinilor“, a cărei motto a fost: „Toate le-a făcut bine; chiar şi pe surzi îi face să audă şi pe muţi să vorbească“.

Manifestarea religioasă, care a început la Reşiţa în data de 18 ianuarie, a adunat deopotrivă preoţi şi credincioşi, aparţinând diferitelor comunităţi creştine. Lăsând la o parte diferenţele care îi separă, reprezentanţii diferitelor culte religioase s-au întrunit în acelaşi scop: să se roage pentru pacea lumii şi şi-au manifestat dorinţa comună de a servi în unitate şi bună înţelegere.

Pe parcursul întregii săptămâni, preoţi de la diferite biserici, au slujit în fiecare seară. Slujbele religioase au fost însoţite de un cuvânt de învăţătură. Fiecare evanghelie predicată a avut o temă. Preoţii au transmis acelaşi mesaj: este necesar să învăţăm să fim o generaţie a păcii şi a înţelegerii. Şi pacea pe pământ nu se poate instaura fără reconcilierea cu Dumnezeu.

Oana Copocean0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !