Dr. Bondar renunţă la Judeţean

1Comentariu
Dr. Bondar renunţă la Judeţean
ORADEA – Cu o zi înainte de debutul concursului pentru ocuparea posturilor de manageri de spital – concurs susţinut la Cluj-Napoca de candidaţii bihoreni -, dr. Tiberiu Bondar ne-a declarat că nu mai participă la examen.

Dr. Bondar s-a înscris alături de ec. Marcel Maghiar – directorul administrativ al Spitalului Judeţean – şi Emil Popovici-Mut – directorul financiar-contabil – pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

Înapoi la Ambulanţă
„Primul motiv pentru care renunţ e faptul că doresc să mă întorc la vechea mea dragoste, Ambulanţa. Am găsit aici lucrurile cum nu trebuie şi este nevoie să fie puse cât de repede la loc. În al doilea rând, nu vreau să particip la un concurs la care până şi înscrierea mea a deranjat pe unii din sfera politicului. Dragostea cu de-a sila nu se poate.

Eu consider că am coloană vertebrală”, ne-a declarat dr. Bondar, care susţine că a auzit în ultimele zile prea multe zvonuri referitoare la faptul că nu este dorit de anumiţi oameni politici. „În cele şase luni de interimat, consider că am demonstrat prin fapte, şi nu prin vorbe capacităţile mele de manager. Dacă nu a fost suficient, îmi pare rău”, a adăugat dr. Bondar.

Viorica Borz1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor